Бизнесменът и хотелиерски бос - Димитър Андонов, ползва охрана от

...
 Бизнесменът и хотелиерски бос - Димитър Андонов, ползва охрана от
Коментари Харесай

Барети пазят Димитър Андонов! Пръска по 10 бона на месец за охрана, страх го е от отвличане!

 Бизнесменът и хотелиерски необут - Димитър Андонов , употребява защита от барети, научи HotArena .

Андонов е видян да разтяга тънки напитки в бляскав столичен хотел под зоркия взор на трима въоръжени здравеняци, писа вестник „ Таблоид “, позовайки се на очевидци.

Гардовете му не са хванати от улицата биячи. Става дума за някогашни барети, което значи, че са специалисти по защита, добре подготвени за реакция във всевъзможни обстановки, само че и добре платени ”, обясниха осведомени с тънкостите на занаята.

Според тях, наемането на чиновник от спецотряда на баретите, коства най-малко 3 бона на месец. „ Най-добрите стигат и до 5000 лв.. Така излиза, че ката месец Митко Андонов, наследник на някогашен зам.-кмет на Благоевград, пръска към 10 бона за персоналната си сигурност. Въпросът е за какво. Досега движеше умерено и без „ дрешници ” до себе си. Вече потеглиха спекулации, че го е боязън от атентат или похищение ”, светнаха ни познати на предприемача.

По думите им, с цел да влезеш в полезрението на бандити, които се занимават с отвличания, би трябвало да си се набъркал в горист бизнес, който да ти носи луди кинти. „ Никой не знае за какво му е такава солидна защита, той заобикаля да приказва по тематиката ”, признаха източниците на „ Таблоид ”.

Спекулациите са, че страховете му се усилили след отвличането на 25-годишния Адриян Златков, наследник на притежателя на оборотния търговец на скъпарски лимузини Тони Златков. След 12 дни в плен младият мъж бе върнат дезоириентиран, само че в положително здраве. За живота му беше заплатен откуп от над 1 милион лв.. За да не го споходи такава орис, туширал съществено страховете си, като наел барети за телохранители.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР